Download Lirik Lagu Kuncung MP3 - LaguGratis
LaguGratis

Lirik Lagu Kuncung

Download Lirik Lagu Kuncung MP3 For Nothing in LaguGratis uploaded by Lirik Jawa. The lirik-lagu-kuncung have 0 and PT4M47S. Details of Didi Kempot Kuncung Lyric MP3 check it out.

KUNCUNG - DIDI KEMPOT VOCAL SEIKA Feat EKO GOODDEL

KUNCUNG - DIDI KEMPOT VOCAL SEIKA Feat EKO GOODDEL

6.68 MBSAKA BUMI OFFICIAL

KUNCUNG - Ciptaan : Didi Kempot - Artis : Seika Eko Gooddel - Arr : Titret - Studio : MA Studio - Talent : Sakti Prabowo Kira - Videographer : Shiama Andreasi Hendra Mahardika Gavin Adi - Editor : Shiama Andreasi - Behind The Scene : Dewo DK Crew ...

KUNCUNG - BASUKI SIHO LIVE ACOUSTIC COVER

KUNCUNG - BASUKI SIHO LIVE ACOUSTIC COVER

4.9 MBSIHO LIVE ACOUSTIC

KUNCUNG - BASUKI || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER) KUNCUNG - BASUKI || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER) KUNCUNG - BASUKI || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER) --------------------------------- JUDUL LAGU ORIGINAL KUNCUNG Cipt . Didi kempot Halo dulur dulur sedoyo, pun tepangaken nami kulo Siho. Hoby kulo seneng gitaran lan nyanyi. Matur nuwun sudah mampir di channelku, request dino iki KUNCUNG - BASUKI || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER) tonton sampai habis, jangan...

Merdu KUNCUNG lirik versi keroncong jawa sya u

Merdu KUNCUNG lirik versi keroncong jawa sya u

5.65 MBGRAHADIAN 101

Hallo gaes... 🤙 Alhamdulillah masih bisa bertemu lagi ni, kali ini aku upload lagu yang pasti syahdu sekali berjudul KUNCUNG yang di nyanyikan oleh paksi band versi keroncong jawa Anak 80an yang ngalami nih😂 --------------------------------------------------- JANGAN LUPA LIKE COMMENT DAN YANG PALING PENTING SUBSCRIBE YA BRO -------------------------------------------------- Follow juga Instagram : ...

Didi Kempot - Kuncung

Didi Kempot - Kuncung

6.23 MBSKI Records

Artis : Didi Kempot Title : Kuncung Cipt : Didi Kempot Label : SKI Records Album Terakhir Didi Kempot: youtu.be/9MUh3SYzG5Q youtu.be/9MUh3SYzG5Q ---------------------------------------------------------- Lirik: Cilikanku rambutku, dicukur kuncung Katokku, soko karung gandum Klambiku, warisane mbah kakung Sarapanku sambel korek, sego jagung... Kosokan watu ning kali nyemplung ning kedhung (byur) Jaman ndisik durung usum...

Didi Kempot - Kuncung KARAOKE by Saka

Didi Kempot - Kuncung KARAOKE by Saka

6.91 MBSaka Palwaguna

saya membuat channel ini sekedar buat hiburan semata bagi teman - teman yang suka menyanyi. Semoga bermanfaat mohon maaf segala kekuranganya, Terimakasih telah berkunjung. Musik dalam video ini Pelajari lebih lanjut Dengarkan musik bebas iklan dengan YouTube Premium Lagu Kuncung Artis Didi Kempot Album Top Hits Didi Kempot Dilisensikan ke YouTube oleh (atas nama SKI Records); PT Massive Music Entertainment

Lirik Lagu Kuncung DENNY CAKNAN Cip Almarhum Didi Kempot

Lirik Lagu Kuncung DENNY CAKNAN Cip Almarhum Didi Kempot

7.64 MBMusik Lirik

#dennycaknan #lirik #liriks #liriklagu #musik #kuncung #didikempot #tonyqrastafara #liriklagukuncung Cilikanku rambutku, dicukur kuncung Katokku, soko karung gandum Klambiku, warisane mbah kakung Sarapanku sambel korek, sego jagung... Kosokan watu ning kali nyemplung ning kedhung (byur) Jaman ndisik durung usum sabun (Pabrike rung dibangun) Andhukku mung cukup, andhuk sarung Dolananku montor cilik soko lempung Rekasane saiki...

KUNCUNG - BASUKI Cover by SIHO Lirik Arti

KUNCUNG - BASUKI Cover by SIHO Lirik Arti

4.9 MBMas Sigit Channel

Video niki isinipun tembang kanthi judul KUNCUNG ingkang dipun aransemen malih kalian kakang SIHO. Ing video niki tebang kasebat dipun edit, dipun paringi lirik lan artosipun wonten bahasa indonesia supados gampang dipun mangerteni jumateng rencang rencang ingkang kirang utawi mboten paham boso jawanipun. Menawi badhe ninggali tembang sanesipun ingkang dipun aransemen ulang kalian kakang SIHO, monggo tinggali wionten kanal ipun "SIHO LIVE...

KUNCUNG - Liknan LIRIK Kosokan watu ning kali nyemplung ning kedhung byur

KUNCUNG - Liknan LIRIK Kosokan watu ning kali nyemplung ning kedhung byur

7.8 MBAwd Lirik Cover

KUNCUNG - Liknan || LIRIK Kosokan watu ning kali nyemplung ning kedhung (byur) Youtube Kuncung Liknan youtu.be/D7m63AauIy4 follow instagram creator instagram.com/adelia.whyu/ LIRIK: #KUNCUNG Cilikanku rambutku, dicukur kuncung Katokku, soko karung gandum Klambiku, warisane mbah kakung Sarapanku sambel korek, sego jagung... Kosokan watu ning kali nyemplung ning kedhung (byur) Jaman ndisik durung usum sabun (Pabrike rung...

Lirik lagu Kuncung - Denny Caknan Cover Lirik

Lirik lagu Kuncung - Denny Caknan Cover Lirik

7.8 MBFM music & Lirik

Halo teman teman selamat datang di Official Channel aku, kita seru2an ya disini. Penasaraan kan ??? Thanks to : Original Song : @DC Production youtube.com/channel/UC7FE8E7nCP-sJO8o4FTo93Q Pemilik lagu : youtube.com/channel/UCfv_crnYoIXCNme6039GU1A in this video : Song : KUNCUNg Artist : Denny Caknan Cipt : Didi kempot

DC MUSIK LIK NAN KUNCUNG LIVE

DC MUSIK LIK NAN KUNCUNG LIVE

7.8 MBDC. PRODUCTION

DC.MUSIK || LIK NAN : KUNCUNG (OFFICIAL LIVE VIDEO) #LIKNAN Voc: LIK NAN Cipt: Didi Kempot Prod. Denny caknan All Team : @aprizalws @dhimascomb @poe_dewangga @rollingskur @ham_wib @diddit._ @rizqisandita @wawanwanthix @a.w.surya @rendymarleyy @rezha_vahlevie_s @aldho99 @rootofbliss @dika_wmd @evanwmd @ronalhrnt @nggolik @sontilnganjuk @arisdio82 @bayu_onyonk @soepardi1103 LIRIK: #KUNCUNG Cilikanku rambutku, dicukur kuncung Katokku, soko...

Didi Kempot - Kuncung Lirik Kuncung

Didi Kempot - Kuncung Lirik Kuncung

6.57 MBBeast Record

didi kempot lirik jawa|Didi Kempot|Lagu Daerah|kumpulan lirik lagu jawa didi kempot|lirik lagu jawa didi kempot terbaru|lirik lagu jawa didi kempot pamer bojo|lirik lagu jawa didi kempot kasmaran|lirik lagu jawa didi kempot|lagu jawa didi kempot lirik|didi kempot (musical artist)|didi kempot banyu langit|Lirik Jawa|Lagu Jawa|lagu jawa|didi kempot|didi kempot official|campursari didi kempot|lagu didi kempot|Didi Kempot - Banyu Langit...

About Didi Kempot Kuncung

Cilikanku rambutku, dicukur kuncung
Katokku, soko karung gandum
Klambiku, warisane mbah kakung
Sarapanku sambel korek, sego jagung…

Kosokan watu ning kali, nyemplung ning kedhung, [byurr]
Jaman ndisik durung usum sabun,
Andhukku mung cukup, andhuk sarung
Dolananku montor cilik, soko lempung

[Bis holobis kuntul baris],
Rekasane saiki wis
[Bis holobis kuntul baris],
Gegere gek mbok ndang uwis

reff :
Tanggal limolas padhang njingglang, mbulane bunder [serrr]
Aku dikudang sok yen gedhe dadi dokter, [sing ngudang simbok]
Tanggal limolas padhang njingglang, mbulane bunder [ser,ser]
Bareng wis gedhe aku disuntik bu dokter

[Ho no co ro ko, do to so wo lo]
[Iki cerito, jaman semono]
[Po do jo yo nyo, monggo bo to ngo]
[Iki cerito, soko wong tuwo]

reff :
Kosokan watu ning kali, nyemplung ning kedhung, [byurr]
Jaman ndisik durung usum sabun
Andhukku mung cukup, andhuk sarung
Dolananku montor cilik, soko lempung

Tanggal limolas padhang njingglang, mbulane bunder [serrr]
Aku dikudang sok yen gedhe dadi dokter, [sing ngudang simbok]
Tanggal limolas padhang njingglang, mbulane bunder [ser,ser]
Bareng wis gedhe aku disuntik bu dokter

[Ho no co ro ko, do to so wo lo]
[Iki cerito, jaman semono]
[Po do jo yo nyo, monggo bo to ngo]
[Iki cerito, soko wong tuwo]
[Ho no co ro ko, do to so wo lo]
[Iki cerito, jaman semono]
[Po do jo yo nyo, monggo bo to ngo]
[Iki cerito, soko wong tuwo]